DIY Hout & Leer

Inhoud DIY pakket Hout & Leer

  • 1 houten hanger dreamcatcher
  • 1 leer tussenzetsel ‘blessed’
  • 2 bedels
  • 1 edelsteen hanger
  • 1 hanger
  • ringetjes
  • 1 stuk suède koord
  • 2 kralen

 

In elk DIY pakketje vindt je alle materialen om een mooie blessed hanger te maken. De hanger Hout & Leer komt verpakt in een mooi craft doosje binnen. Een diy pakketje is een ideaal cadeautje om aan een creatieveling te geven. Of zet de hanger eerst zelf in elkaar, dan heb je een mooi persoonlijk cadeautje om te geven. Wie gun jij deze Blessed sleutelhanger?

Bestel jouw Blessed hanger hier

Auteur: Renate de Groen

Eigenaresse van Kraaltjes van Renate. Mama van 3 jongens en 1 meisje. Altijd druk en dagelijks op zoek naar meer tijd. Gelukkig kan ik mijn dagen vullen met de leukste dingen ter wereld kids & kralen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s