Kies een workshop

workshops-oktober
Op zoek naar een creatieve workshop? Zoek dan niet verder! Bij Kraaltjes van Renate hebben we voor iedereen een geschikte workshop.

Je kan bij ons alleen komen workshoppen; met een groep vriendinnen, een zussendag, met collega’s, een vrijgezellenfeest of een familieactiviteit. Hieronder vindt je al een aantal workshop, maar we kunnen altijd een mooie workshop op maat maken voor elk gewenst budget en tijdsduur.


img-0776
Workshop Sieraden Maken

Dit is de meest gekozen workshop. Deze workshop kan je alleen of met een groep volgen. Bij de workshop sieraden maken ben je helemaal vrij om te kiezen wat je gaat maken.

meer info


img-0533
Basis Technieken

Deze workshop is heel geschikt als beginners workshop of als je met veel persoonlijke aandacht een nieuwe techniek zou willen leren.

Tijdens 1 workshop krijg je al voldoende tips & trucks om thuis verder aan de slag te gaan.

meer info


img-0169
Workshop Mixed Leer

De mixed leer armband blijft 1 van onze meest gemaakte armbanden. We geven deze workshop al jaren, maar door het steeds wisselende assortiment leertjes en bedels blijft het eindresultaat nog altijd geweldig!

meer info


img-0780
Workshop Mix Leer & Kralen

Sta jij ’s ochtends ook zo te stuntelen om al je armbandjes aan te krijgen? Dan is deze workshop iets voor jou!

Op de foto zie je 1 lange armband en dus maar 1 sluiting. Tijdens deze workshop leer je mooie verbindingen te maken tussen een kralen en leerarmband.

meer info


img-0182jpg
Crystal Buffelkop decoreren

Staat deze eyecatcher binnenkort bij jou op de kast?

Met crystal stenen, veertjes, verf en bedels kan je je helemaal uitleven tijdens deze decoratie workshop.

meer info


img-0177
Workshop macramé knopen

Macramé knopen kan je voor zo veel verschillende sieraden gebruiken. Maar deze knoop onder de knie krijgen is niet altijd gemakkelijk.

Heb je al tientallen filmpjes en tutorials bekeken en kom je er niet uit? Wij helpen je graag verder.

meer info


img-0778
Weven met kraaltjes

Wil jij al die mooie patronen zelf maken, maar heb je geen idee waar te beginnen? Of heb je al gestoeid met een weefgetouw en zien je armbanden er toch niet helemaal goed uit?

Stop dan met klungelen en volg de workshop weven met kraaltjes.

meer info


dsc-0347
Workshop Brick Stitch

Met de brick stitch techniek kan je heel veelzijdige patronen en figuurtjes maken. De techniek is vrij tijdrovend, dus ben jij een echte beader met veel geduld en kan je secuur werken. Dan is deze workshop het begin van je nieuwe verslaving.

meer info