Leuk dat je er bent!

Welkom klinkt zo heerlijk cliché, maar een beter woord heb ik niet. Goedendag klinkt zo stijf. En ik kan ook niet zeggen of het nu goedemorgen, middag of avond bij je is. Of misschien lees je dit bericht nu wel midden in de nacht, omdat je net zoals ik ’s nachts nog even te lang doorleest. Dus bij deze: WELKOM op de blog pagina van Kraaltjes van Renate!

Waarschijnlijk ben je hier terecht gekomen omdat je op zoek bent naar informatie over sieraden maken. Of wil je een workshop bij ons komen volgen. Of misschien heb je de wereld van kralen en sieraden maken pas net ontdekt. Waar je ook naar op zoek bent, ik kan je vast helpen. Maar eerst zal ik jullie iets meer over het waarom van deze blog vertellen.

Hoi ik ben Renate, vandaar ook heerlijk origineel Kraaltjes van Renate. Wil je meer over mijn persoonlijke verhaal weten? Kijk dan op deze pagina. Inmiddels ben ik al meer dan 13 jaar bezig met het maken van sieraden en ik ben na al die tijd nog steeds dagelijks dezelfde vragen aan het beantwoorden. Al jaren roep ik dat ik daar nu toch eens duidelijke uitleg over op de website moet zetten. Maar door tijdgebrek (mede dankzij de geboorte van mijn inmiddels 4! wonderschone nakomelingen 😉 ) is daar nooit van gekomen.

Nu heb ik mijzelf de spreekwoordelijke schop onder mijn kont gegeven. Mijn doel is om de komende maanden in sneltreinvaart al mijn tips & tricks met jullie te delen. Zo komt er:

  • uitleg over alle basics van het sieraden maken
  • deel ik stap-voor-stap uitleg over de DIY pakketjes
  • komen alle patronen die ergens verstopt in de shop stonden hier nu duidelijk bij elkaar te staan
  • en hopelijk nog veel meer…

Maar daarbij heb ik jullie hulp wel nodig! Ik ben net als mijn gezinsleven altijd chaotisch, druk en met 100duizend ideeën tegelijk bezig. Daarom zouden jullie mij een enorm plezier doen met een reactie/bericht/appje/ pb/dm/mail/belletje om mij te laten weten wat jij graag wil weten. Hoe kan ik jou verder helpen om nog mooiere sieraden te maken? Heel erg bedankt 😘

 

 

Auteur: Renate de Groen

Eigenaresse van Kraaltjes van Renate. Mama van 3 jongens en 1 meisje. Altijd druk en dagelijks op zoek naar meer tijd. Gelukkig kan ik mijn dagen vullen met de leukste dingen ter wereld kids & kralen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s